Boeken

 

Leven als prinses in Texas

Chicklit

In samenwerking met Lizzie van den Ham.

ISBN 9789463425919

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.

 

Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin...
Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jock van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden... maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan?

Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

 

Kindle, Kobo en ITunes bestseller!

Koop Leven als prinses in Texas als eboek op Googleplay: deel 1, deel 2, deel 3.

Kobo: deel 1, deel 2, deel 3

Bol.com: deel 1, deel 2, deel 3

ITunes: deel 1, deel 2, deel 3

Amazone: deel 1, deel 2, deel 3

Bestel de paperback bij: Bol.com, Bruna, ECI, via de mail of in elke andere (online) boekhandel.

Tot in de dood

Paranormal Young adult romance

ISBN 9789492585035

‘Het is nog niet te laat, Roos. Vecht ervoor. Ik weet dat je het kan. Je bent sterk, je slaat je er wel doorheen. Beloof me dat je het redt, Roos, beloof het me.’

‘Ik beloof het,’ fluister ik, natuurlijk red ik het, samen met hem kan ik alles. ‘Waarom zeg je dit tegen me?’

Daan glimlacht en kust mijn lippen. Zijn hand streelt mijn gezicht en laat een spoor van tintelingen achter op mijn huid. ‘Ik zal je niet vergeten, Roos.’

 

Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje.


De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgt hij een waarschuwing van gene zijde.

Liefde blijft altijd bestaan... zelfs tot in de dood.

 

Bestel Tot in de dood bij: Bol.com , Bruna , ECI, via de mail of in elke andere (online) boekhandel.

Tot in de dood is ook beschikbaar als eboek: Kobo, Bol.com, Itunes, Amazone of Googleplay

Gekortwiekt

Young adult romance - novelle

ISBN 1230001425802

"Haar alleen maar zien zorgt ervoor dat het grote gat in mijn borstkas een heel klein stukje dicht lijkt te trekken. Kan zij me helpen? Kan ze een brug bouwen, zodat ik het gat weer over kan steken?"

 

Ze zijn nieuw op school: Ava en Ab. Bloedmooi, ongrijpbaar en mysterieus. Brian en zijn klasgenoten Jason en Renkse weten niet wat ze van de nieuwkomers moeten denken. Er is iets vreemds met hen beiden aan de hand. Ze zijn een stel, maar Ab heeft er geen problemen mee om andere meisjes op school te verleiden, zelfs Brians ex-vriendin Tara niet.
Brian voelt nog steeds veel voor Tara, maar wordt ook door Ava's kwetsbaarheid en geheimzinnigheid aangetrokken.
Wat Brian niet
weet is dat Ava en Ab een geheim verbergen dat nooit bekend mag worden ... een geheim dat de gewone wereld overstijgt.

 

Bestel Gekortwiekt als eboek voor slechts 1,99 via: Kobo, Bol.com, ITunes, Amazone of Googleplay

Gekortwiekt is ook te koop als paperback voor 7,50  -Klik hier-

Gekortwiekt is als paperback exclusief verkrijgbaar bij: De Drvkkery in Middelburg en Boekhandel Haasbeek in Alphen aan de Rijn.

Magisch

Young Adult romance - bundel

ISBN 9789492585028

"De maan doet zijn intrede. Hij is de heerser van de nacht, de troost voor een ieder die niet slapen kan. Nog even en ik ben thuis. Thuis in de nacht, in het donker. Daar waar ik hoor." 

 

Wat zou jij doen als de jongen op wie je verliefd werd de Lazarusprijs betaald bleek te hebben voor zijn leven? Of als je je hart echt in duizend stukjes kon laten vallen en er aan kon sterven?

In deze verhalen word je meegenomen naar magische bossen, behekste boerderijen, vorige levens, maanverlichte nachten en het einde der tijden. Kan die geest in de fles jouw leven echt een andere wending geven? Of dat zusje dat ineens blijkt te kunnen toveren..?

Verhalen van de hand van Eva Moraal, Jen Minkman, Vanessa Gerrits, Debora Elisabeth en nog vijf auteurs die al eerder verhalen in het young adultgenre publiceerden. Stuk voor stuk zijn deze verhalen ‘Magisch’!

Bestel Magisch bij: Bol.com, Bruna, ECI, via de mail of in elke andere (online) boekhandel.

Magisch is ook beschikbaar als eboek: Kobo, Bol.com, Itunes, Googleplay, Amazone.

 

Wonderland

Young Adult romance - bundel

ISBN 9789492585059

"De wereld om ons heen staat stil, zelfs de sneeuwvlokken lijken in de lucht te blijven hangen, zonder nog zin te hebben om naar de bodem te zakken. Ik steek mijn arm onder Leroy’s schouders en leg zijn levenloze bovenlichaam op mijn schoot. ‘Waag het niet, Leroy! Waag het niet ... ik kan het niet alleen.’"

 

In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan.

Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand!

  

Verwacht: november 2017

 

Happy Halloween

Young Adult horror/romance - bundel

ISBN 9781540138477                                                                                                                       

"De kuiltjes in zijn wangen, wanneer hij lacht, zijn als donkere poelen waar ik in zou vallen als ik mijn weg naar zijn lippen zou maken. Hij is gevaarlijk, sexy en mysterieus."

 

Exclusief voor het YA-Halloweenevent op 29-Oktober-2016 te Zoetermeer hebben Jen Minkman, Marijke F. Jansen, Mizt aan de Maas en Debora Elisabeth een viertal spannende verhalen gebundeld tot ebook.


 

 

 

 

 

  

Happy Halloween is alleen verkrijgbaar als eboek : Kobo, Bol.com, ITunes, Amazone of Googleplay

 

  

 

'Vergeef haar', is door de overstap naar een andere uitgeverij niet meer verkrijgbaar. De compleet herschreven versie van Debora's debuut is juni 2017 uitgekomen bij DVP onder de naam: 'Tot in de dood'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boektrailers

 

Bekijk de boektrailer van Tot in de Dood

 

Bekijk de boektrailer van Magisch

 

Bekijk de boektrailer van Leven als prinses in Texas